Moštárna hostětín Jablečný ocet 500 ml BIO Zobrazit větší

Moštárna hostětín Jablečný ocet 500 ml BIO

A8307

Nový produkt

Syrový nefiltrovaný jablečný bio ocet s mateční kulturou vyrábíme výhradně kvašením vlastního jablečného vína, bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení a bez tepelného ošetření.

Více informací

Tento produkt již není na skladě

70 Kč s DPH

Více informací

Syrový nefiltrovaný jablečný bio ocet s mateční kulturou vyrábíme výhradně kvašením vlastního jablečného vína, bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení a bez tepelného ošetření.

Jeho příznivé zdravotní účinky jsou obdivuhodné, a proto vedle jeho každodenního použití v kuchyni se užívá i v kosmetice.

Hlavní účinky jablečného octa:

  • Napomáha snižovat cholesterol
  • Předchází trávicím potížím
  • Pomocník při hubnutí
  • Zlepšuje stav pleti, vlasů a nehtů
  • Pomáhá při infekci močových cest

Složení: 100 % jablečný ocet v BIO kvalitě. Obsah kyseliny octové: 5%

Použití: V kuchyni do salátů, pokrmů či marinád. Denně lžici octa zředěného vodou, moštem nebo s medem. Zředěný pro ošetření pokožky či mytí vlasů.

Výživové údaje ve 100 ml:

Energetická hodnota     65kJ/16kcal
Tuky 0g
Sacharidy 0,5g
- z toho cukry 0,5g
Bílkoviny 0,1g
Sůl 0,1g

Sediment a zákal jsou znakem přírodního charakteru nápoje.

Zakoupením octa přispějete k záchraně tradičních odrůd jabloní.

Výrobce: Moštárna Hostětín s.r.o.

Země původu: Česká republika

Reviews

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Write a review

Moštárna hostětín Jablečný ocet 500 ml BIO

Moštárna hostětín Jablečný ocet 500 ml BIO

Syrový nefiltrovaný jablečný bio ocet s mateční kulturou vyrábíme výhradně kvašením vlastního jablečného vína, bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení a bez tepelného ošetření.